Rakenna urasi Instassa – huipulta on parhaat näköalat

Me emme ole median hehkuttama hypefirma tai sosiaalisessa mediassa notkean liukkaasti liikkuva ninjayritys. Emme pöhise, kuhise tai suhise.

Sen sijaan voimme luvata, että meillä tehdään yhteiskunnan turvallisuuteen vaikuttavia järjestelmiä huippuporukassa. Meillä jokainen pääsee haastamaan oman osaamisensa. Ja kun meistä on kyse, lopulta myös olemaan osa onnistujatiimiä.  Rakennamme ja ylläpidämme turvallista yhteiskuntaa. On osa ammattiylpeyttämme, että asiakkaat tietävät voivansa luottaa meihin kuin vuoreen.

Meillä on kulttuuria kasvattaa tulevaisuuden huippuosaajia alalla, jonka tarve ei vähene. Päinvastoin, turvallisuuden merkitys kasvaa jatkuvasti. Palkkaamme keväisin harjoittelijoita, joista monet jäävät meille töihin opintojensa ohella. Tällöin opintojen eteneminen ja valmistuminen otetaan huomioon työmäärää suunniteltaessa. Opinnäytteitä meillä valmistuu vuodessa kymmenkunta.

Kerro meille itsestäsi ja jätä hakemus avoimet työpaikat -osiossa.

Etsimämme tyypit ovat uteliaita, rohkeita, aktiivisia ja työhön tarttuvia tiimipelaajia. Meillä kasvetaan asiantuntijoiksi ja neuvonantajiksi yhteiskunnan, yritysten ja organisaatioiden turvallisuuden rakentamisessa.

Tutustu uratarinoihimme ja katso, mitä IT-osaajamme kertovat työstään turvallisuuskriittisten projektien parissa.

Meidät voi tavata erilaisissa rekrytointitapahtumissa


Tule juttelemaan menestymisen mahdollisuuksista kanssamme! Seuraavaksi olemme täällä:

Katso kaikki tapahtumat

Kerromme avoimista työpaikoista ja tapahtumista myös LinkedInissä. Seuraa meitä ja saat tiedon ensimmäisten joukossa.

Seuraa blogiamme. Asiantuntijamme kertovat alan viimeisimmistä tuulista.