Insta DefSec työnantajana

Meillä työskentely tarkoittaa maan johtavien tietoturva-, turvallisuus- ja puolustusratkaisujen parissa toimimista. Haastavia ja mielenkiintoisia tehtäviä meiltä ei  puutu.

Haluamme kuitenkin tarjota paljon muutakin kuin työtä. Tavoitteenamme on, että henkilöstömme viihtyy ja kehittyy kanssamme. Yhdessä saavutamme uusia tavoitteita ja onnistumme ylittämään odotukset.

Arjen ja työn yhdistäminen

Olemme huomanneet, että arjen sujuva rullaaminen on työntekijöillemme tärkeää. Perheyrityksenä ymmärrämme tämän erityisen hyvin. Tuemme työn ja muun arjen yhteensovittamista muun muassa joustavilla työajoilla ja etätyömahdollisuuksilla.

Erilaisuuden huomioiminen

250 ammattilaisen joukkoon mahtuu melkoinen määrä erilaisia työskentelytapoja, kahvi- ja teemieltymyksiä, fyysisiä ominaisuuksia ja elämäntilanteita. Olemme rakentaneet toimitilamme niin, että erilaiset tottumukset ja toiveet on otettu mahdollisimman hyvin huomioon. Tiloistamme löytyy avokonttoritilaa, vetäytymistiloja, innovatiivisia neuvottelutiloja, pikapalaveripaikkoja, perinteisiä neuvottelutiloja, kirjastoja ja lepohuoneita. Työpöytämme nousevat ja laskevat ja työasentoa voi halutessaan muokata vaikka tuolia vaihtamalla. Hartiat vetreytyvät vetämällä muutaman kerran leukaa käytävän puolapuissa.

Henkilöstömme ehdottaa aktiivisesti parannuksia. Pyrimme toteuttamaan niitä aina kun se on mahdollista. Yhdessä luomme parhaat edellytykset menestykselle.

Lue uratarinoistamme, miten työntekijämme kuvailevat omaa arkeaan Insta DefSecissä

Onnistumisen mahdollistaminen

Yrityksenä meidän tehtävämme on auttaa asiakkaitamme onnistumaan. Työnantajana tehtävämme on mahdollistaa oman henkilöstömme onnistuminen ja hyvinvointi.  Arvostamme toisiamme ja onnistumme yhdessä. Meillä kehitetään ja kehitytään. Haluamme tarjota kasvun mahdollisuuksia niitä etsiville ja haasteita aivopähkinöiden ystäville. Osaava henkilöstö on menestyksemme ytimessä. 

Lue lisää osaamisestamme

Palkkaamme keväisin harjoittelijoita, joista monet jatkavat meillä vielä harjoittelujakson päätyttyäkin.
Opiskelija, tule meille kasvamaan kriittisen teknologian supertekijäksi! Huipulta on parhaat näkymät.

Haluatko liittyä joukkoomme? Katso mikä avoimista paikoistamme voisi olla seuraava etappi sinun urapolullasi tai tee avoin hakemus. Täältä löydät avoimet työpaikkamme.

Olemme osa Insta Groupia. Lue lisää konsernistamme.

 

Meillä on 250 kovan luokan asiantuntijaa saman katon alla auttamassa asiakkaita loistamaan. Seuraa blogiamme ja lue, mitä alallamme tapahtuu.

Heräsikö kysymyksiä? Voit kysyä rekrytointiin liittyä asioita osoitteesta .

Meidät voi tavata myös erilaisissa rekrytointitapahtumissa. Katso missä olemme seuraavaksi ja tule juttelemaan menestymisen mahdollisuuksista kanssamme.