2.2.2017

Instan uudet verkkosivut on julkaistu

Olemme innoissamme ja onnellisia voidessamme toivottaa kaikki tervetulleeksi Insta DefSecin uusille verkkosivuille. Ilmeemme uudistui koko Insta-konsernin päivittäessä verkkosivunsa uuden vuoden kunniaksi. Olemme pyrkineet kehittämään sivustoa vastaamaan aiempaa paremmin asiakkaidemme ja sidosryhmiemme tarpeisiin esimerkiksi selkeyttämällä ja raikastamalla ilmettä sekä tuomalla kaikki palvelukokonaisuutemme näkyviin yhdellä kertaa ratkaisut-valikkoon.

Jatkossa pystymme entistä helpommin myös jakamaan aineistoa materiaalipankistamme. Uutena työkaluna otamme käyttöön blogin, jossa asiantuntijamme kertovat alan ilmiöistä, näkymistä ja trendeistä.

Toivottavasti sivumme palvelevat kaikkia käyttäjiä jatkossa paremmin. Haluamme jatkossakin kehittää sivujamme ja otamme lämmöllä vastaan kaiken palautteen. Risut, ruusut, ideat ja ajatukset voi lähettää viestintäämme osoitteella


Kommentointi

Nimi:
Kommentti: